Om Staaarkids

Staaarkids affärsidé

Vår affärsidé är att bygga relationer, vi tror att ett smycke är ett bra sätt att göra detta på. Därför skapade vi konceptet ”relationssmycken” där gåvogivare bygger ett starkt band mellan dig och mottagaren genom att dela samma smycke.

Med vår design vill vi förmedla kärlek, magi och fina minnen. Våra smycken är gjorda av 925 sterling silver med guld förgyllning och diamanter som tillval för den som vill ha ett lite lyxigare smycke.

Läs mer om vårt koncept och produkter.
Länk till vår webbshop.

Staaarkids historia

Kärlekssymbolismen bakom Staaarkids föddes i samma stund som Heléns dotter Chloé, 2005. Åtta år senare identifierade de ett designergap i smyckesbranschen: äldre barn. Helén´s liv hade tidigare präglats av sitt arbete som modell i bland annat Paris, ett internationellt centrum för mode och design. Målet att designa smycken som för samman mamma, pappa och barn blev verklighet år 2015. Kreativiteten flödade tillsammans med dottern Chloé, som då drog sitt strå till stacken genom att vara med och designa en stilren kollektion smycken som även riktar sig till barn i hennes egen ålder. Staaarkids var ett faktum. Tillsammans har de tagit fram det smyckeskoncept de själva saknat. Med deras design ville de fånga magin i barns ögon i sina smycken med fantasi och kärlek, samtidigt ville Helén efter år utomlands få in typiskt svenska element. Resultatet blev stilrena smycken med bland annat stjärnmotiv, kronor och en design inspirerat av det klassiska svenska marie kexet. Staaarkids tillverkas av hög kvalitet med ädla material. Materialvalen är däremot knappast ett sammanträffande utan står för en viktig symbolism enligt Helén: ”Diamanter är oförstörbara och står för evinnerlig kärlek. Dessutom är banden på våra armband gjorda av silke för att representera bandet mellan mamma och dotter, systrar, bröder, vänner och den faderliga kärleken.” Hoppas du som läser detta älskar Staaarkids konceptet.

Företagsinformation

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor.
Vi är baserade i skånska Helsingborg men bedriver endast e-handel.

Mail: star@staaarkids.com

Phone: +46 (0)42-4006568

Telefontid: Måndag-Fredag 10-13

Adress:
Vasatorpsvägen 1 E
254 57 Helsingborg

Org.nr: SE640405XXXX